Cafe

Als u de deur van ons café openzwaait, voelt dat als thuiskomen. Er is altijd iemand die u hartelijk welkom heet. Hier bent u onder vrienden en hoeft er even helemaal niets. ’t Wapen van Beers is een gewilde ontmoetingsplek voor jong en oud. Voor een goed gesprek of een gezellig praatje. Een potje darts of biljart. Of om gewoon stilzwijgend van een biertje te genieten. Onze vriendelijke en goed opgeleide mensen zorgen dat u zich thuis voelt.

Heineken Star Serve

In ons café wordt niet zomaar een biertje getapt. Wij zijn onderscheiden met de Heineken Star Serve. Dat betekent dat onze tappers precies weten hoe ze een perfect biertje moeten tappen en serveren. Heineken voert daarvoor regelmatig controles uit met Mystery Guests om de kwaliteit hoog te houden.

Vierdaagse, carnaval, kermis en themafeesten

Op sommige dagen is de rust in ons café ver te zoeken. Dan bruist het van het leven. Een paar evenementen springen eruit: carnaval, kermis, de themafeesten en de Vierdaagse van Nijmegen. Met carnaval verwelkomen we met veel plezier de Bokkerijers, van baby tot tachtigplusser. Op vrijdag met de Vierdaagse bouwen we een feestje voor het café en op het kerkplein om de lopers een powerboostte geven voor de laatste loodjes.

Menukaart

Bekijk onze volledige menukaart  

Menukaart

Zin in een speciaal biertje? Dat hebben we natuurlijk ook! We hebben een ruim assortiment aan biersoorten. Klik op onderstaande link voor een kijkje op onze bierkaart.