Cafetaria

Geen zin om te koken? Of gewoon lekkere trek? Welkom in onze cafetaria! U vindt hier een uitgebreid assortiment. Van een eenvoudig maar overheerlijk frietje met mayonaise en een kroket, tot uitgebreide schotels met bijvoorbeeld spareribs, saté van de haas of een boerenschnitzel. Natuurlijk hoort daar een verse groentegarnituur bij.

Bestel telefonisch via 0485 312 226 of via onze bestel app!

IJs

Zomer én winter weten mensen uit de hele regio ons te vinden voor romig softijs. Waar we ook nog eens smakelijke milkshakes van maken. Discodip op het ijsje, of een knapperige chocoladetopping? Kan allemaal!

Gezond

We proberen onze frites en snacks zo gezond mogelijk te serveren. Daarom doen wij mee aan Verantwoord Frituren. Dat betekent onder meer dat we speciaal vloeibaar frituurvet gebruiken, rijk aan goede onverzadigde vetzuren.

Gemakkelijk

Geen zin om te wachten op uw bestelling? Geef ons telefonisch door wat uw wensen zijn. Dan zorgen wij dat uw frites en snacks op de afgesproken tijd klaar staan. En omdat u uw auto voor de deur op het kerkplein eenvoudig kunt parkeren, bent u weer snel thuis met onze lekkernijen!