Ambachtelijke catering

Stelt u zich eens voor. Een feestje thuis waar u zich alleen maar met uw gasten bezig hoeft te houden. Verder wordt alles geregeld. Of een bijeenkomst op een bijzondere locatie, waarbij het uw gasten aan niets ontbreekt. En wij nemen u al het werk uit handen.

Dat kan als u gebruik maakt van onze catering. We bieden uitstekend verzorgde catering, ambachtelijk uit eigen keuken. Alles wordt vers bereid. Waar mogelijk werken we met producten van lokale en regionale leveranciers. Denk aan de cakejes van Van Eigen Deeg uit Beers en forel uit Vortum Mullem. Natuurlijk werken we met verse groenten en met vlees van de ambachtelijke slager.

Hapjesbuffet, walking dinner en viergangendiner

Van een hapjesbuffet, een walking dinner tot een uitgebreid viergangendiner: alles is mogelijk. Of kies voor een barbecue of een warm of koud buffet. Natuurlijk nemen we servies, glaswerk, bestek en bijvoorbeeld meubilair in diverse stijlen mee. Als u dat wilt, verzorgen we ook de drank en de bediening ter plekke. En uiteraard heeft u geen omkijken naar de afwas! ’t Wapen van Beers bezorgt o.a. catering in Cuijk, Mill, Vianen, Gassel, Grave en Boxmeer. 

Speciale wensen

Standaard catering bestaat voor ons niet. We stellen voor elke gelegenheid een speciaal arrangement samen, afgestemd op uw wensen. Vanuit onze jarenlange ervaring geven we u graag advies. Natuurlijk houden we rekening met de dieetwensen van uw gasten.

Meer weten? Download hier de catering brochure, bel 0485 312 226 of mail info@wapenvanbeers.nl.

Nieuwsbrief

Weet u al van ons dagacties? Bekijk hier het laatste nieuws!