Feesten in de zaal

’t Wapen van Beers heeft een heel flexibele zaal die gezellig is in te richten voor zowel kleine als grote gezelschappen. Het is een uitstekende locatie voor bijvoorbeeld een intieme kraamborrel, 50-jarige bruiloft of een personeelsfeest. Onze zaal kan het gemakkelijk aan.

Aankleding

De zaal wordt voor uw feest natuurlijk passend aangekleed met mooi tafellinnen en verse bloemen. Laat het maar aan onze vriendelijke en professionele mensen over om een sfeer te scheppen waarin uw gasten zich thuis voelen.

Muziek

Wilt u rustige achtergrondmuziek of juist een knalfeest waarbij de dansvloer geen moment leeg is? Wij beschikken over een netwerk van DJ’s die de sfeer op uw feest precies aanvoelen en er de juiste muziek bij draaien.

Veranda en tuin

Aan de zaal zit een ruime veranda met gezellige zitjes en een omheinde tuin. Heerlijk bij warm weer en een veilig idee voor onze jonge gasten.

Minder validen

Alle onderdelen van de zaal, veranda en tuin zijn gelijkvloers en we beschikken over een mindervalidentoilet. Ook gasten die wat minder mobiel zijn kunnen volop van uw feest meegenieten.

Meer weten? Download hier de brochure voor feestavonden, bel 0485 312 226 of mail info@wapenvanbeers.nl.