Wat we zijn

Over 't Wapen van Beers

’t Wapen van Beers is een bedrijf met een lange historie en een jong hart. Het staat al meer dan tweehonderd jaar midden in Beers. Op de plek waar van oudsher een kroeg hoort te staan: tegenover de kerk.
 
Al heeft het bedrijf een lange historie, het is jong van geest! Het wordt gerund door ons bevlogen team van twintigers en dertigers. Wij vinden kwaliteit en innovatie belangrijk. Maar we willen vooral ook gastvrij, laagdrempelig en betrouwbaar zijn. En we proberen de verwachtingen van onze gasten steeds weer te overtreffen.

Cafe, zaal, cafetaria en catering

Het bedrijf bestaat uit een (eet)café, een zaal met veranda en tuin, een cafetaria en een cateringbedrijf. Op aangename dagen komt daar nog een belangrijk onderdeel bij: het terras. Fietsers, wandelaars, motorrijders strijken graag bij ons neer voor een cappuccino, een ijskoud glas bier of hapje eten. Net zoals Beersenaren, voor wie ’t Wapen een gastvrije ontmoetingsplaats is. Het team van ’t Wapen van Beers verwelkomt iedereen als een vriend. 

Sponsoring

’t Wapen van Beers is diep geworteld in het dorp Beers en de gemeente Cuijk. We voelen ons mede verantwoordelijk voor de samenleving waar we midden in staan. Daarom sponsoren we een aantal verenigingen en organisaties in onze directe omgeving.