Evenementen en updates

Bij ‘t Wapen houden we wel van wat gezelligheid, daarom organiseren we regelmatig een bourgondische avond of middag. Denk bijvoorbeeld aan ons in Beers wereldberoemde spareribsweekend, speciaalbieravond op de laatste vrijdag van de maand of een leuke live band in ‘t café.

Updates

Maandagavond open!

Wist je al dat ons eet- en biercafé voortaan op maandag (vanaf 17:00 uur) geopend is voor een lekker hapje en drankje? En wist je ook al dat wij een héééérlijke malse halve kip op het menu hebben staan? Ter introductie serveren wij de 1/2 kip met friet in ons restaurant voor 12,50 p.p. De keuken is open van 17:00 tot 20:00 uur.

Lees meer >
Ons huiskamer-café is uitgebreid!

Ben je met een groep van zo'n 15-20 mensen en wil je graag gezellig bij elkaar zitten en lekker samen eten en borrelen? Ons eetcafé is uitgebreid, in dezelfde sfeer die je inmiddels al kent van ons... bruin café, in de stijl van de huiskamer van je ouders of opa en oma. Ideaal voor groepen, die spontaan iets te vieren hebben!

Lees meer >

Actueel

Grote wijzigingen in de cafetaria

Beste gast van ’t Wapen, We hebben nieuws! En daarvan brengen we u als zeer gewaardeerde gast graag als eerste op de hoogte. Uw vertrouwde snackbar gaat in het najaar veranderen van functie. We nemen afscheid van ons traditionele assortiment van friet en snacks en gaan ons richten op afhaal van warme en koude maaltijden. Denk daarbij aan spareribs of saté van varkenshaas met crispers, een halve kip of stamppot met worst. Ons assortiment is te zien als u de link naar bestellen opent. Bestellen van de maaltijden kan via de knop "maaltijden afhalen"

2023-08-30.Lees meer

Speciaalbieravond

Elke laatste vrijdag van de maand. Je hebt dan keuze uit 8 speciaalbieren van de tap, voor 3,50 per 25 cl-glas. De Maneblusser (het Mechelse stadspilske) is inmiddels een populair bier geworden in Beers. Net als de frisse Lellebel van brouwerij de Eeuwige Jeugd. Kom jij ze ook proeven?

2023-03-31.Lees meer

Zelf iets te vieren

Heb je zelf iets te vieren? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Meer informatie is beschikbaar via onderstaande pagina’s.

Reserveren