Evenementen en updates

Bij ‘t Wapen houden we wel van wat gezelligheid, daarom organiseren we regelmatig een bourgondische avond of middag. Denk bijvoorbeeld aan ons in Beers wereldberoemde spareribsweekend, speciaalbieravond op de laatste vrijdag van de maand of een leuke live band in ‘t café.

Updates

Deutsches Wochenende

Schnitzels of Schweinehaxe, Pommes und Krautsalat. En natuurlijk Paulaner! Das willst du nicht verpassen!

Lees meer >
Akoestische Maten LIVE op Koningsdag

Een oude vertrouwde band, met net zo'n vertrouwde rock uit de jaren '70. Ben erbij op donderdag 27 april! Vorige keer was het een groot succes, en dit maal zal dat niet anders zijn!

Lees meer >

Actueel

Akoestische Maten op Koningsdag

Live optreden van de Akoestische Maten met Koningsdag! Een oude vertrouwde band, met net zo'n vertrouwde rock uit de jaren '70. De Akoestische Maten komen donderdag 27 april terug naar 't Wapen van Beers. Vorige keer was het een groot succes, en dit maal zal dat niet anders zijn!

2023-04-27.Lees meer

Speciaalbieravond

Elke laatste vrijdag van de maand, en dat is dus 31 maart alweer! Je hebt dan keuze uit 8 speciaalbieren van de tap, voor 3,50 per 25 cl-glas. De Maneblusser (het Mechelse stadspilske) is inmiddels een populair bier geworden in Beers. Net als de frisse Lellebel van brouwerij de Eeuwige Jeugd. Kom jij ze ook proeven?

2023-03-31.Lees meer

Deutsches Wochenende

Van 31 maart t/m 2 april geniet je van heerlijke Schnitzels of Schweinehaxe geserveerd met Krautsalat en Pommes (verse friet) voor €12,50. En wat is een Duits weekend zonder bier? Daarom hebben we ook halve liters Paulaner voor €5,00. Voor de kinderen hebben we een Schnitzeltje met friet voor €5,00.

2023-03-31.Lees meer

Zelf iets te vieren

Heb je zelf iets te vieren? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Meer informatie is beschikbaar via onderstaande pagina’s.

Reserveren