Bourgondische kipavond

volgeboekt

Let op, wij zijn momenteel volgeboekt voor beide dagen. Zondag ben je van harte welkom! Een samenvatting van wat er precies gebeurt? Lees gerust verder:

 

Yes! Livemuziek bij ’t Wapen!

Eindelijk mag het weer, dus dat laten we ons geen twee keer zeggen!

Had jij al gereserveerd voor het Ribs & Wings weekend? Dan zit je mooi goed! Want wij serveren dan de lekkerste gerechten, maar met een swingend sausje!

Nog niet gereserveerd? Dan heb je nu dus een extra reden om daar niet langer mee te wachten.

Vrijdag 24 september speelt Zwoel. Een coverband uit Nijmegen waar je zeker niet stil bij kunt blijven zitten. Laat je meevoeren met de muziek en maak er een heerlijke avond van.

En op zaterdag kun je genieten van Crossroads Boxmeer: een vijfkoppige band die de mooiste pareltjes uit de muziekgeschiedenis speelt. Pop, soul, blues en jazz. Dat wordt genieten van een heerlijke avond livemuziek. Hoe lang was dat geleden voor jou?

Pak je telefoon en reserveren maar: bel naar 0485-312226.

Datum: vrijdag 24 en zaterdag 25 september, vanaf 17 uur.

Menu: soep van de dag en onbeperkt spareribs en chickenwings.

Prijs: €21,- exclusief drankjes.

even wat anders

heb je

Zin in een hapje en drankje

Wij hebben 5 bieren op de tap en 70+ speciaalbieren op fles, 40 verschillende soorten wijn, mooie whisky’s en cognacs en een zeer ruim assortiment alcoholvrije alternatieven.

heb je

iets te vieren

We hebben veel mogelijkheden om een feestje te vieren:  BBQ’s thuis of hier in de borreltent,  buffetten in de zaal van ‘t Wapen en allerlei gerechten voor catering aan huis of op locatie. Kijk maar eens boven in de menubalk.

heb je

Zin in een snelle hap

Wij zijn ambachtelijk en eerlijk. Dit vind je terug op onze kaart van de cafetaria. Proef bijvoorbeeld onze topper pulled pork, 14 uur zacht gegaard in de oven.